Grandstream GXV3240

SATILIK
1/1
Büyüt

İLAN BİLGİLERİ

  • İstanbul - Anadolu
  • Ataşehir
  • Küçükbakkalköy Mah
  • İlan Numarası 618.218.831
  • Ürün Telefon Santrali
  • Toplu Satış Var
  • Durumu Sıfır
  • Adet 1
  • Dış Ticaret Var
  • Marka Grandstream

İLAN AÇIKLAMASI

Herhangi bir kullanıcının verimliliğini ve masaüstü deneyimini geliştirmek için hepsi bir arada iletişim çözümü. AndroidTM özellikli Grandstream GXV3240 Video IP Phone, son teknoloji ve video konferans yetenekleri sayesinde multimedya deneyimi sunarak masaüstüne yenilik getiriyor.



Android ™ özellikli Grandstream GXV3240 IP Görüntülü Telefon, çalışanları iletişim halinde ve güncel tutmak için güçlü bir ses, video ve multimedya iş iletişimi deneyimi sunar. Bu sezgisel ve özelleştirilebilir multimedya iş istasyonu ile kullanıcılara tek bir hibrid çözümde masa telefonu ve tablet avantajları sağlayın. 6 satır, çoklu platform video konferans desteği, 4.3 inç dokunmatik ekran ve Google Play Store üzerinden uygulama entegrasyonu ile masaüstü verimliliği en üst düzeye çıkar. Skype ve Google Hangouts gibi güçlü iş verimliliği uygulamaları da dahil olmak üzere binlerce AndroidTM uygulamasına erişerek üretkenliğinizi koruyun ve telefonunuzu özelleştirin. Ek özellikler arasında, kulaklıklı mikrofon seti ve kişi defteri / takvim değişimi ve çağrı aktarımı için mobil cihazların eşleştirilmesi için entegre Bluetooth, Gigabit bağlantı noktaları, entegre WiFi ve daha fazlası bulunur.
IP ses ve video telefonu olarak değerine ek olarak, GXV3275 ayrıca herhangi bir IP gözetimi veya kapı erişim çözümüne mükemmel bir ektir. Kullanıcıların bu üçüncü taraf cihazlarını doğrudan GXV3275'ten bir ofiste veya dairede kontrol etmesini sağlamak için GDS, Grandstream’in Kapı Telefonu veya üçüncü taraf cihazlar, SIP kapı açıcılar veya IP kameralarla eşleştirin. Bir gözetim açısından, GXV3275, güvenlik uyarıları / alarmları veya bir kameranın canlı video akışını kontrol etmek için IP gözetim kameralarından SIP video görüşmeleri yapabilir ve alabilir.
 
Özellikleri
6 satır 6 SIP hesabı, 6 yollu sesli konferans ve 3 yollu video konferans
Çift anahtarlamalı Gigabit bağlantı noktaları ve tümleşik WiFi (802.11b / g / n)
1 megapiksel CMOS kamera
4,3 inç (480x272) kapasitif dokunmatik ekran
Android 4.2 sürümünü çalıştırır ve Google Play Store'a tam erişim sunar
Kulaklıklar ve mobil cihazları eşleştirmek için Bluetooth, USB bağlantı noktası, SD kart yuvası, TV monitörüne bağlantı için mini HDMI çıkışı, Plantronics kulaklıklar için EHS
İşletmenizin Google’ın API'sını ve Grandstream’in SDK araç kitini kullanarak GXV3240'ta çalışması için bir Android uygulaması oluşturun

197 $ TEKLİF VER
Rapor Et
Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler