Hairens HRS-670 Ultrasonik Buharlı Saç Düzleştirici

SATILIK
1/1
Büyüt
260 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • İstanbul - Anadolu
  • Kartal
  • Atalar Mah
  • İlan Numarası 626.628.897
  • Toplu Satış Var
  • Adet 1
  • Durumu Sıfır
  • Dış Ticaret Var

İLAN AÇIKLAMASI

Hairens HRS-670 Ultrasonik Buharlı Saç Düzleştirici
Patentli Ultrasonik Buhar Teknolojisi - Ultrasonik Nebülizatörlü Saç Düzleştirici. Ultrasonik buhar ile homojen saç düzleştirme sağlayan, saçları kurutmadan, kırmadan düzleştiren ve düzleştirme sonrasında parlaklık ve yumuşaklık sağlayan yepyeni bir teknoloji. YENİ NESİL ULTRASONİK BUHAR & MÜKEMMEL DÜZLEŞTİRME!

Normal Saç Düzleştiricilere Göre;
%75 Daha Az Kırılma
%45 Daha Yumuşak
%20 Daha Parlak
%80 Daha Dayanıklı Sonuç

%45 Daha Yumuşak Saçlar
Saçlarınızı nemlendirerek düzleştiren buharlı düzleştirici %45 daha yumuşak bir sonuç elde etmenizi sağlar. Saçınızı ıslatmadan nem verir. Optimum nem ile maksimum yumuşaklık ve parlaklık sağlar.

%75 Daha az Kırılma ve Kuruma!
Sürtünmeyi azaltarak kırılma ve kurumaya karşi %75 daha fazla koruma. Hairens HRS-670 içindeki ultrasonic nebulizatör, ses dalgalarını kullanarak su parçacıklarını kolayca saç tellerinin soluyabileceği buhar(sis) formuna dönüştürür. Saç telleriniz düzleştirme esnasında inhalasyon yoluyla nemi içine çekerek hapseder ve saçlarınız sağlıklı bir şekilde düzleşir.

Hairens HRS-670 nem buharı oluşturmak için su moleküllerini yüksek frekansta ses dalgaları ile titreştirerek birbirinden ayırır ve bu sayede suyun kaynamasına gerek kalmadan buhar haline gelmesi için kullanılan nebulizasyon teknolojisi ile çalışır.

Isı plakaları arasında bulunan buhar nebulizatörü sayesinde, düzleştirme esnasında su molekülleri saç kütiküllerinin içine hapsedilirerek saçlarınız kurumadan ve kırılmadan ve aynı zamanda çok daha etkili ve kalıcı bir şekilde düzleşir.

%20 Daha Parlak %80 Daha Kalıcı Düzleştirme
Nebulizatörlü saç düzleştirici saçlarınızı önce buhar ile yumuşatır ve keratin korumalı seramik plakalarla düzleştirir. %20 daha parlak, %80 daha kalıcı, dayanıklı sonuçlar verir. Ertesi gün bile saçlarınız bozulmaz ve dalgalanmaz.

Elektriklenmeden Düzleştirme - Statik Elektriği Önleyin
Anti statik seramik plakalar saçlarınızın elektriklenmesini önler ve parlak bir görünüm sağlar. Anti statik elektrik önleme teknolojisi ultrasonic buhar ile birlikte saçlarınızda ultra prüzsüz bir dokunuş hissetmenizi sağlar.

Teknik Özellikler
230 Derece PTC Isıtma
5 Farklı Isı Ayarı
Keratin Korumalı 3D Kademeli Seramik Isıtma Plakaları
Ultrasonik Buhar Nebulizatörü (otomatik)
Buhar Açma/Kapama Düğmesi
Dijital Isı Göstergesi
370gr. Ultra Hafif
Panel Kilitleme Özelliği (Emniyet Kilidi)
360 Derece Dönebilen Kablo
2 Metre Kablo
60 Dakika Sonra Otomatik Kapanma

Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler