2003 YILINDAN GÜNÜMÜZE İSTİKRARLI ŞEKİLDE YURTİÇİ-YURTDIŞI BOYA,VERNİK SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

SATILIK
1/4
Büyüt
225 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • Konya
  • Selçuklu
  • Horozluhanosb Mah
  • İlan Numarası 606.125.027
  • Türü İç Cephe Boyası
  • Durum Sıfır

İLAN AÇIKLAMASI

Bonus İpek Mat Silikonlu İç Cephe Boyası

TANIM:

Stren akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, su bazlı, silikon esaslı, özel mat, yüksek örtücülüğe sahip, tam silinebilir özellikte dekoratif iç cephe duvar boyasıdır.



ÖZELLİKLER:

BONUS İPEK MAT su bazlı, silikon esaslı, özel mat, yüksek örtücülüğe sahip, silinebilir özellikte dekoratif iç cephe duvar boyasıdır. Uygulandığı yüzeye mükemmel yapışır. Kabarma ve dökülme yapmaz. İçerdiği silikon sayesinde silinebilir ve neme karşı dayanıklıdır. Yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir.



UYGULAMA ALANLARI:

BONUS İPEK MAT her türlü iç cephe mineral yüzeyler, sıva, alçı sıva, alçıpan gibi duvar alanlarında güvenle kullanılabilir.



UYGULAMA ŞEKLİ:

BONUS İPEK MAT uygulaması yapılacak olan yüzeyler kuru, temiz, sağlam ve tozdan arındırılmış olmalıdır. Yüzeyde bulunan kabarmış ve/veya gevşek alanlar mutlaka raspalanıp yüzey hazırlığı yapılmalıdır. Yüzeydeki yağ, is, pas ve kirli alanlar mutlaka uygulama öncesi uygun malzemeler ile temizlenmelidir. Uygulama esnasında yüzey ve ortam sıcaklığının +5 C⁰ ile +30 C⁰ arasında olmasına dikkat edilmelidir. Uygulama 2 kat şeklinde ve katlar arasında minimum 4 saat bekleyerek fırça, rulo veya püskürtme yöntemi ile yapılabilir. Kullanılan aletler su ile temizlenebilir.



İNCELTME:

Su ile hacimsel olarak %25 oranında inceltilmelidir (20 Kg ambalaj için yaklaşık 3 litre su). Mutlaka temiz su kullanılmalıdır.



KURUMA SÜRESİ:

( 20 C⁰ sıcaklık, %65 bağıl nem ortamında ) Dokunma kuruma süresi 1 saat, ikinci kat boya uygulama süresi 4 saat, tam kuruma süresi 24 saattir. Tam kuruma süresi boyunca uygulama donma şartlarından korunmalıdır. Tam silinebilir özelliğini kazanması için uygulama yapıldıktan sonra minimum 15 gün süre geçmelidir.



SARFİYAT:

Uygulama yapılan yüzeyin tipine, emiciliğine ve ortam koşullarına bağlı olarak 1 kilogram ile tek katta 6-8 m² , çift katta 4-6 m² alan boyanabilir.



DEPOLAMA KOŞULLARI:

Direkt güneş ışığı almayan alanlarda, ortam sıcaklığı +5 C⁰ ile +30 C⁰ arasında olan ortamda ağzı açılmamış ambalajlar 2 yıl depolanabilir. Depolama yapılan ortam mutlak suretle dondan korunmalıdır. Kapağı açılmış ve inceltme yapılmamış ürünler, kapakları sıkıca kapatılarak depolanabilir.



AMBALAJ: 20 Kg, 10 Kg, 3,5 Kg

225 TL TEKLİF VER
Rapor Et
Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler