Epoksi Zemin Kaplama

DİĞER
1/8
Büyüt

İLAN BİLGİLERİ

  • İstanbul - Anadolu
  • Tuzla
  • Aydıntepe Mah
  • İlan Numarası 615.014.202
  • Tür Zemin Kaplama

İLAN AÇIKLAMASI

DORUK ZEMİN KAPLAMA dürüst, çağdaş ve kaliteli yenilikleri takipçi, profesyonel dinamizmi kendine ilke edinmiş bilinçli ve mesleki ahlakından ödün vermeden satış ve uygulama hizmeti vermektedir.
Doruk Dekorasyon olarak yılların tecrübesi ile kalite ve estetiği buluşturduk.
Doruk Dekorasyon yenilikleri takip ederek, modern bir görsellik sunmak için üretim alanlarınıza, çalışma ve yaşam alanlarınıza, hastane, okul, spor salonu, alış veriş merkezleri , otel, mağaza , market ve fabrikalarınız  için çağdaş ve garantili çözümler getirmektedir.
Her projemiz uzman ekiplerimizle planlanıyor, denetleniyor ve tecrübeli uygulama ekiplerimizin çalışmaları sayesinde zamanında teslim ediliyoruz.
Firmamız kısa bir sürede önemli projelere imza atarak uzmanlaşmış kadrosu ile endüstriyel  zemin kaplama alanın da siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Ürün kalitesinden ödün vermeyerek
müşterilerimizin, ekonomik ve kalite beklentileri ile bire bir örtüşen ürünler hazırlayarak , koşulsuz memnuniyetlerini sağlayan, satış öncesi olduğu kadar satış sonrasında da müşterilerimizin hizmetine devam eden  faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler