Football Manager 2021

SATILIK
1/1
Büyüt
45.90 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • İstanbul - Avrupa
  • Şişli
  • Mecidiyeköy Mah
  • İlan Numarası 628.229.390
  • Tür Yazılım
  • Dış Ticaret Yok

İLAN AÇIKLAMASI

Football Manager 2021

Online Teslimat

Ürün ödemesi yapıldıktan sonra aynı gün içinde mail adresinize gönderilir. Detaylı bilgi almak ve ürünü satın almak için site üzerinden bize mesaj atabilirsiniz.

Oyun Hakkında

Sports Interactive firması tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanan Football Manager, her yıl olduğu gibi liglerin açılmasının ardından oyun severlerle buluşuyor. En sevdiğiniz takımların ve oyuncuların yeniden düzenlenmesi ve oldukça heyecan verici gelişmelerin direkt olarak oyuna eklenmesi oyuna olan ilgili kat kat artırmaktadır. Seçtiğiniz herhangi bir takımı sevdiğiniz oyuncularla birleştirerek şampiyonluğa koşun!

Hedeflerinizi seçin ve mücadeleye ortak olun. Kulübünüzün yönetim kurulu ile değerlendirmeler yaparak onların da hedeflerini karşıladığınızdan emin olun. Aksi halde can sıkıcı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Takımınızın gücünü ve potansiyelini keşfetmek için teknik heyetinizle görüşmeler yapın. Değerlendirmeler sonrası transfer edebileceğiniz farklı yetenekler arayın.

Bir menajer olarak takımınızı her duruma uygun hazırlayın. Sahadan 3 puanı almak için farklı maçlara farklı stratejilerle çıkın. Kendi oyun stillinizle eşsiz bir mücadele başlatın.



Football Manager 21 nasıl oynanır ?

Oyuna seçeceğiniz bir futbol takımının teknik direktörü olarak başlıyorsunuz. Takımın tüm ihtiyaçları ile siz ilgileniyorsunuz. Elbette en büyük ihtiyacın şampiyon olmak olduğunu aklınıza kazımalısınız. Oyun içerisinde bir oyuncu olarak Fifa ve Pes deki gibi oynayamıyorsunuz. Ancak tüm maçı stratejik olarak kontrol edebiliyorsunuz. Oyun esnasında geliştireceğiniz stratejiler ve taktikler sayesinde üstünlük elde edebilirsiniz. Oyuncuları yeteneklerine ve becerilerine göre yönlendirerek üst seviye performans sergilemelerini sağlayabilirsiniz. Oyunun size yüklediği görevler sayesinde kendinizi bir teknik adam gibi hissedebiliyorsunuz. Oldukça büyük bir oyuncu kitlesi olduğu için yeni arkadaşlıklar kurabilir ve farklı taktikler keşfedebilirsiniz.

45.90 TL TEKLİF VER
Rapor Et
Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler