Gaziosmanpaşa'da, TEM otoyoluna cepheli, tabela değeri yüksek 4000m2

SATILIK
1/1
Büyüt
36,846,500 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • İstanbul - Avrupa
  • Gaziosmanpaşa
  • Karayolları Mah
  • İlan Numarası 612.310.085
  • Isıtma Doğalgaz (Kombi)
  • Krediye Uygunluk Evet
  • 4000

İLAN AÇIKLAMASI

İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa bölgesinde bulunan binamız yüksek tabela değeri ile de fark yaratıyor.
Marka değerini yüksek tutmak isteyen şirketlerin en fazla önem verdiği unsurlardan biri de bulundukları lokasyon ve işyerlerinin tabela değerinin yüksekliği. Bu nedenle çok sayıda firma iş yerini belirlerken ana arter üzerinde konumlanan seçenekleri tercih ediyor. Tercihlerin başında da araç yoğunluğu ve bu yoğunluğun hangi semtler ve havalimanı gibi önemli noktalardan gelmesi yer alıyor. İstanbul’da yola cepheli uzunca bir şerit olmasına karşın bu kısımların başında gelen Gaziosmanpaşa bölgesi gelir düzeyi daha yüksek Etiler, Maslak, Yeşilköy aksını birbirine bağlaması nedeniyle büyük firmalar tarafından tercih ediliyor. Son yıllarda çok sayıda projenin bu yol üzerinde konumlanması, İstanbul’un ve Türkiye'nin en önemli sağlık, medya, eğitim merkezlerinin güzergâhı olması da TEM otoyolunu firmalar için özel kılıyor.
İstanbul'da Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’e doğrudan cepheli Maslak'a, Gaziosmanpaşa'ya, metroya, hastaneye, IKEA'ya, Forum İstanbul'a ve şehir parkına yakın konumu ile yapılacak en iyi yatırımlar arasında bir gayrimenkuldür.
Binamızda firmaların her türlü ihtiyacını karşılayan bir yapı ortaya koyuyoruz ama belki de en önemli ayrıntı yüksek tabela değeri olacaktır.
Yaptığımız araştırmaya göre sabah ve akşam trafiğinde ortalama hızın saatte 22-24 kilometre arasında yer alması, TEM yolunun hemen üzerinde yatay konuma sahip yapımızın gözden kaçmasını  imkânsız kılıyor. Ayrıca yeni faaliyete geçen metro’nun iki durağı arasında yer almamız, metronun istikameti üzerinde konumlanmamız yaya trafiğinde de binamıza yüksek değer yüklüyor. Burada faaliyet gösterecek firmaların gelişimine katkıda bulunacağımız için şimdiden gurur duyuyoruz.

Bina olanakları
Tavan yüksekliği 3-4metre
İnsan ve servis asansörü
Radye temel, perde beton
Yarı bodrum çatı katı dahil toplam 5 kat
Merkezi soğutma ve ısıtma(doğalgaz)
Müstakil trafo
Jeneratör
Elektronik ve manuel yangın ihbar sistemi
Hidrofor ve 40 ton su deposu
3 Cepheden giriş/çıkış olanağı
Bina içerisinde 2 merdiven

36,846,500 TL TEKLİF VER
Rapor Et
Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler