İzmirin kalbinde, Mistral İzmir'de Prestijli Hazır Ofis

KİRALIK
1/6
Büyüt
1,400 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • İzmir
  • Konak
  • Çınarlı Mah
  • İlan Numarası 605.363.981
  • Kat Sayısı 10 ve üzeri
  • Bina Yaşı 4
  • Isıtma Merkezi Sistem
  • Asansör Sayısı 5 ve üzeri
  • 10

İLAN AÇIKLAMASI

Şirketinizi İzmir'nın en prestijli lokasyonlarından Mistral Bayraklı'da kurabilirsiniz.

· Stopaj vergisi olmadan, hizmet bedelinizi KDV’li hizmet faturası ile ödeyebilir ve faturanızı gider olarak kullanabilirsiniz.

· Şirket veya marka isminiz ile İngilizce ve Türkçe cevaplanacak olan 0232’li telefon hattı sahibi olabilir ve çağrı yönlendirme servisinden faydalanabilirsiniz.

· Adresinize gelecek posta, kargo ve tüm gönderiler kabul edilecek, dilediğiniz adrese gönderim yapılabilecektir.

· Müşterilerinizi modern toplantı odalarımızda ağırlayabilirsiniz. Görüşmeniz öncesi ve sırasında firma logonuz katımızda yansıtılacak, misafirleriniz asistanlarımız tarafından karşılanacaktır.

· Müşteri ve ekip görüşmelerinizi dilerseniz hazır ofislerimizde yapabilirsiniz.

· Ücretsiz sıcak içecekler ve düzenli ikramlardan faydalanabilirsiniz.

· Lokasyonlarımızda kullanabileceğiniz, kotasız, sınırsız ve yüksek hızda simetrik (gönderim/alma hızı eşit) fiber internet bağlantısından yararlanabilirsiniz.

· Dilerseniz tüm ofislerimizdeki* toplantı odası, hazır ofis ve ortak alanlara erişim ve çalışma imkanı sağlayabilir,

· Yerel ve global binlerce kurumsal müşterimizle bir araya gelebileceğiniz network etkinliklerine katılabilirsiniz.


NOT: Bireysel çalışanlar veya şirket olarak ofis kullanımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Hali hazırda ofisi tek olarak kullanmaktayım ve danışmanlık faaliyeti iş alanımdır. kira bedeli normalde 3,000 Tl dir ve ofisimi bir kişi ile paylaşımlı kullanmak istiyorum ofis iki kişiliktir. Ofis hazır ofistir. Bilgisyarınızı ve çalışma ergümanlarınızı alıp bu prestijli adreste dilediğiniz her saate ofisi kullanabilirsiniz. Kendi kira sözleşmem mevcuttur ve yeni bir kira sözleşmesi yapmadan direk ofise geçip ofisi ve diğer faaliyet alanlarını kullanabilirsiniz. Kiraya dahil hizmetler yukarıda da belirtildiği üzere toparlayacak olursak, Ofis ve ortak alan kullanımı & Kotasız Fiber İnternet & Çay-Kahve hizmetleri & Sekretarya & Toplantı Salonları & Merkezi sistem ısıtma ve soğutma

Bu kiraya ve diğer masrafların olduğu bir lokasyonda bu tarzda prestijli bir ofis tutmak ve çalışmak çok ciddi maliyet gerektirdiğini biliyoruz.

1,400 TL TEKLİF VER
Rapor Et
Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler