Kilit Taşı Ustası 0553 289 56 80

DİĞER
1/14
Büyüt

İLAN BİLGİLERİ

  • Ankara
  • Mamak
  • Başak Mah
  • İlan Numarası 620.823.587
  • Tür Taş & Beton Döşeme

İLAN AÇIKLAMASI

https://static.wixstatic.com/media/5b4444_757094cf0836487f92aff0c0019c9c35~mv2.jpg/v1/fill/w_602,h_480,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01/IMG_20201203_165518.webp

KİLİT TAŞI ANKARA 




Kilit Taşı Ankara

Kilit Taşı Ankara sokaklarında, caddelerinde ve mekanlarımızda tekrar sökülüp yapılabilen, her alanda uygulanabilen, çok çeşitli ve renk seçeneklerine sahiptir. Kilit Taşları tekrar tekrar uygulanabildiği için çok ekonomiktir. Aşınmalara karşı çok dayanıklıdır. Kilitli parke taşlarının TSE belgesinin olması çok önemlidir. TSE belgesi olmayan parke taşları aşınma ve çökme yapabilir.

Kilit taşı, işinde uzman kiliş taşı ustası tarafından, kaliteli malzemeyle yapıldığında uzun yıllar kullanılabilir. Farklı mimari yapılara göre dizilebilen, çok farklı motiflerde çim üzerine monte edilebilmektedir. 

Kilit Taşı Ustası Ankara

Kiliti taşı ustası Ankara ekibimizle her zaman yanınızdayız. Kilit taşı, tüm doğal taşlar arasında fiyatı en uygun olup en çok kullanılan beton yapı elemanıdır. Kilit taşı fiyatı m2 üzerinden hesaplanır. Kilit taşı ustalığı ve döşeme modellerimiz hakkında bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen seçkin doğal taşlar kullanarak uygulamasını yaptığımız Kilit Taşı estetik, dayanıklı zahmetsiz ve bakımlı kolay ürünlerdir. Aşınmaya ve darbelere dayanıklıdır. Eğilme ve çekme mukavemeti yüksektir. Pınar Dekorasyon ustalarının kullandığı kilit taşları, yanmaz özellikte olup mevsim değişikliklerinden de etkilenmemektedir. 

Gölbaşı, Çankaya, Mamak, Kahramankazan, Etimesgut, Temelli, Keçiören ilçelerinde Kilit Taşı işleriniz için bizi hemen arayabilirsiniz.

Gölbaşı Kilit Taşı

Kilit Taşı Gölbaşı ilçesinde sıklıkla uygulanan bir dekorasyon uygulamasıdır. Uzun yıllar, Kilit Taşı Ustası olarak yüzlerce iş yaptık. Sizin de Kilit Taşı konusunda işleriniz varsa bize ulaşabilirsiniz.

Mamak Kilit Taşı

Kilit Taşı Mamak ilçesinde bahçelerde, kaldırımlarda, yollarda hem şık bir görünüm için hemde ekonomik için tercih edilen bir dekorasyon uygulamasıdır. Kilit Taşı Mamak Ustası için bize ulaşabilir, uygun fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Etimesgut Kilit Taşı

Kilit Parke Taşı Etimesgut bölgesinde çok sık kullanılan ve ekonomik olması başta olmak üzere, bir çok avantaja sahip, beton bir yapı dekorasyon malzemesidir. Kilit Taşı Etimesgut işlerinizi profesyonel ekibimizle örüyor, yıllarca çökme yapmayacak şekilde teslim ediyoruz.

Kilit Taşı Altındağ

Kilit Taşı Altındağ ilçesinde otopark, bahçeler ve caddelerde olduça fazla kullanılan bir örgü taş uygulamasıdır. Sizde kilit taşı ustası arıyorsanız hemen bizi arayabilirsiniz.

Yenimahalle Kilit Taşı

Kilit Taşı Yenimahalle işlerinizi profesyonel ekibimizle örüyor, yıllarca çökme yapmayacak şekilde teslim ediyoruz. Kilit Taşı Yenimahalle ustası için bizi arayabilir, bilgi alabilirsiniz.

Kilit Taşı Çeşitleri

Kilit taşının 6 cm yüksekliğinde olanları kaldırım ve bahçe düzenlemelerinde uygunanır. 8 cm yüksekliğindeki Kilit Taşı ise araç trafiği olan yollarda tercih edilmektedir. Kilit taşı çeşitleri şunlardır;


  • Aşık Taşı,

  • Elips Taşı,

  • 3D (Üç Boyutlu) Taş,

  • Baklava Taşı,

  • Küp Taşı,

  • Sekizgen Taşı,

  • S Taşı,

  • Dikdörtgen Taşı


Kilit Taşı Nerelerde Kullanılır?

Kilit taşı renk ve desenlerle mekanlarımızı, bahçelerimizi, otoparklarımızı beton ve asfaltın iç bunaltıcılığından kurtarır. Kilit taşları çökme yapar bozulursa, yada alt kısmına erişmek gerekirse, sadece o bölgenin açılıp tekrar çok kolay bir şekilde aynı malzeme olan kilit taşlarıyla örmek mümkündür. Kilit taşları en çok şu alanlarda kullanılır;


  • Oto Park

  • Oto Yollar

  • Kaldırımlar

  • Bahçeler

  • Sokaklar

  • Caddeler


Bahçeler, dağ evleri, oto parklar, bahçe içindeki yürüme alanlarında ve hayal edebileceğimiz birçok yerde kullanılır. Kilit taşlarının ara boşluklarından çıkan çimler sayesinde daha fazla doğayla iç içe gözükür.

3D (Üç Boyutlu) Kilit Taş

3D (üç boyutlu) kilit taşı ile mekanlarınız daha şık, daha dikkat çekici görünecek! Diğer kilit taşları gibi 3 boyutlu kilit taşlarıda bina / kapı önlerinde, parklarda veya bahçe gibi alanlarda sıklıkla uyguladığımız bir kilit taşı çeşitidir.

Kilit Taşı Nasıl Döşenir?

Kilit taşı yol, kaldırım, tretuvar, park, bahçe, otopark ve garaj zemini gibi  bir çok yerde kullanılır. Farklı renklerde ve modellerde uygulaması yapılabilir. Kilit taşı döşemesi beton üzerine kum serilip, serilen kumun üzerine tek tek ve ustalıkla el ile dizilip, akabinde üzerinden silindir dolaştılarak döşenir.

Kilit Parke Taşı beton yapı elemanları arasında fiyatı en uygun olup her yerde bol miktarda bulunabilen bir malzemedir. Profesyonel ve iyi bir şekilde döşendiği taktirde uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür.


  1. Zemin düz ve sağlam bir zemin olmalıdır. Gerekli olduğu taktirde zemin tesviye edilerek istenilen duruma getirilir.

  2. Zeminin durumana göre, gerekli görülmesi halinde 0-63 stabilize malzemesi serilir ve sıkıştırılır.

  3. Sıkıştırılmış zemin üzerine, kilit taşlarının düzgün bir görünüme sahip olması için 3-5 cm kalınlığında 0-3 kum serilerek mastarlama işi yapılır.

  4. Kilit taşı tek tek el ile döşeme işlemine başlanır. Taşların yerine tam olarak oturmaları için plastik uçlu çekiç ile basınç uygulanarak montaj işlemi yapılır.

  5. Döşeme işlemi bitirildiğinde taşların arasındaki boşlukların dolması için üzerlerine mil kum serilir.


Kilit Taşı Fiyatları Ankara

Kilit Taşı Fiyatları Ankara ilinde yapılacak alana, bölgeye, ölçülerine ve kilit taşı çeşitine göre değişmektedir. Uygulaması yapılacak olan kilit taşlarının sınıfı da önemlidir. Kilit Taşı Ustası TSE standartlarına uygun kaliteli birinci sınıf malzemeleri kullanmaktadır ve sunmuş olduğumuz tüm hizmetler garanti altındadır. Kilit taşı uygulaması fiyatları için lütfen arayınız. [color=inherit]0(553) 289 56 80[/color]

Aşağıdaki tabloda Kilit Taşı Modelleri / Fiyatları ve Parke Taşı Modelleri / Fiyatları yer verilmiştir. Fiyatlar taşın döşeneceği bölgenin yakınlık ve uzaklığına göre değişeceği için tabloda belirtilmemiştir.

Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler