MEB ONAYLI 25YILLIK TECRÜBE İŞİ UZMANINDAN ÖĞRENECEKSİNİZ (ÖZEL DİREKSİYON EĞİTİMİ)

DİĞER
1/1
Büyüt
100 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • İzmir
  • Karşıyaka
  • Alaybey Mah
  • İlan Numarası 634.931.098
  • Tür Özel Ders

İLAN AÇIKLAMASI

Değerli arkadaşlar
Yeni başlayan bir sürücü olarak edinebileceğiniz en temel sürüş becerisi diğer yol kullanıcılarına yönelik olumlu tutumunuzdur. Trafik ortamında karşılaşabileceğiniz risk içerir durumlar karşısında hükmettiğiniz aracınızın kontrolü çok önemlidir. Aksi takdirde hakimiyetini kaybettiğiniz araç potansiyel bir silaha dönüşerek yolu paylaşan diğer sürücülerin ve yol kullanıcılarının can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacaktır. Temel anlamda sürüş eğitmeninizi model alarak edineceğiniz sürüş becerileri ve rutinleri sürücülük hayatınız boyunca uygulayacağınız ve geliştireceğiniz sürücülük modelidir. Sürüş eylemi dikkat ve ileri seviyede bir gözlem gerektiren, pratik ve tecrübeye dayalı bir eylemdir. Ne kadar çok sürüş pratiği yapar ve farklı trafik sahnelerini yaşarsanız bu alanda o kadar başarılı ve tecrübeli olursunuz. Benden almış olduğunuz özel direksiyon dersleri sayesinde diğer yol kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye atmayacak kadar dikkatli, sürüş becerilerinizi ve sürüş rutinlerinizi, refleks dinamiklerinizle birleştirip uyum içerisinde mükemmel bir şekil de sergileyeceksiniz. Öğrenmek algılamak kişiden kişiye değişmektedir. Kimi öğrencilerim kısa sürede sürüş becerileri konusunda belirli bir konuma gelirken, kimi öğrencilerim ise için bu süre daha da uzamaktadır. Ayrıca direksiyon derslerinizin teoriden ziyade pratik sürüş uygulamaları ile geçmesi gerekir. Trafik ortamı içerisinde öğrencinin edindiği bütün davranış modelleri kendisi için kalıcı bir tecrübedir. Psikomotor becerileri geliştirme olarak adlandırılan bu sistem sayesinde edinilen tecrübeler kalıcı bir hal alır, sürüş pratikleriyle daha da gelişir. Özel direksiyon dersi insan hayatında bir defa alınır. Direksiyon dersinde kazanılan alışkanlıklar tüm hayatımız boyunca devam eder. İlk başlarken yanlış öğrenilirse hayat boyu bu yanlış devam eder. Öğrenilmiş alışkanlıkları değiştirmek çok zor olduğundan doğruyu öğrensek te değiştirmekte çok zorlanırız bu sebeple direksiyon dersi almaya karar verdiğinizde doğru kişiden ders almak çok önemlidir.
EHLİYETİNİZİ ALALI UZUN ZAMAN OLDU
Fakat ailedeki bireylerin araç kullanma konusunda olumsuz yaklaşımları yüzünden cesaretinizi toplayıp bir türlü araç kullanamıyorsunuz. Tam çalışalım diyoruz bir yanlış hareketimde bağırmalar, kızmalar vs gibi. Bu yüzden üzerime korku bindi. Korkularımı gidermeyi sağlayacak bana araç kullanmanın tüm inceliklerini öğretecek bir Direksiyon Öğretmeni istiyorum diyorsanız, tam aradığınız yerdesiniz.25 yıllık direksiyon eğitim tecrübeme dayanarak söylüyorum, bu iş Eşle,Babayla,Ağabey ile,kuzen kanka vs. kesinlikle olmuyor. Çünkü onlar çok iyi sürücü olsalar dahi, bilgiyi aktarmakta zorlanırlar. Bilmek ayrı, öğretmek apayrı bir iştir. Her işi uzmanından öğrenin.
- Ders saati tam 60 dakikadır.
Ders, aday araca bindikten sonra başlar, aday bırakılana kadar devam eder.
- Aday, dinlenme molası istemediği müddetçe mola verilmez.
- Eğitim, günde en az iki saat verilmektedir. Bir saatlik eğitim yoktur. anlamı da yoktur
- Eğitim alma limiti asgarî 5 ders azami 10 derslik paket programlar şeklinde verilmektedir kişinin araç kullanmadaki beceri ve yeteneğine göre değişiklik gösterebilir
EĞİTİM SIRASI

1-Araç ve araç sürüş enstrümanlarını tanıma
2-Heyecan kontrolü
3-Dur Kalk
4-Yokuş Kalkış
5-Direksiyon Hâkimiyeti
6-Aynalara Hâkimiyet
7-Şerit Değiştirmeler
8-Takip mesafeleri
9-Geriye Gidiş
10-Trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri
11-Manevralar, L ve U dönüşler
12-Paralel ve L Park yapma
13- yoğun şehir trafiğinde araç kullanma
14-Gece sürüşü eğitimleri verilmektedir.
UNUTMAYIN!
- Trafik kuralları bir bütündür ve asla hatayı affetmez.
- Direksiyon eğitimini, insan psikolojisinden anlayan ve öğreti yeteneğine sahip uzman eğitimcilerden almanız hem eğitim ve öğrenimin süresini kısaltacak hem de sürüş tekniklerinin inceliklerini kavrama açısından adaya avantaj sağlayacaktır.
Ben kimim: İstanbul doğumluyum İzmir'de yaşıyorum
Mezuniyet :
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu
Elektronik Teknisyeni (Teknik Lise)
Sürücü Eğitimi (Milli Eğitim Bakanlığı Belgeli)
Atıcılık Sporcusu (Lisanslı) (TAF.)
Bilgisayar Donanım Uzmanı(Mesleki Teknik)
Uzay meraklısı/Maceracı Gezgin /eski bir Silahlı Kuvvetler personelidir

Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler