Satılık E-Ticaret Sitesi, Kozmetik Markası Kısacası Kurulu İşletme

DİĞER
1/5
Büyüt
85,000 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • Ankara
  • Çankaya
  • Kızılırmak Mah
  • İlan Numarası 612.510.228
  • Tür Domain

İLAN AÇIKLAMASI

MARKA İSMİ ÖZEL GÖRÜŞME İLE İLETİLECEKTİR. 1 yıl evvel büyük emekler harcayarak kurduğumuz Kozmetik Markamızı devretme kararı aldık. Kendi üretimimiz olan ürünlerimiz dahil her şey onaylı ve tescillidir. Markayı alacak kişi sadece reklam yaparak satış yapacaktır. Üretimi olan ürünlerin üretileceği yerden paketlemeye kadar her konuyu alıcı kişi veya kişilere izah edeceğiz,

Şu an aktif bir işletme olan markamız, içerisinde 25.000 TL değerinde stok bulundurmaktadır. Stok, hem kendi üretimimiz hem de uluslararası markaların ürünlerini içermektedir. Markamızın ürünleri Bakanlıktan onaylı olup PM den iletilecek bilgiler ile sorgulanabilecektir.

Markamızın kendine ait E-Ticaret Sitesi, sağlam yapılandırılmış sosyal medya hesapları, bakanlıklardan ve laboratuvardan alınmış üretim izin ve analiz belgelerinin yanısıra Trendyol, Hepsiburada, N11, ePttAVM, Wish, ETSY mağazaları kurulu ve aktif bir şekilde satış yapmaktadır. Mağaza ve marka puanı 10 üzerinden 10 puan ile devam etmektedir. Marka 1 yaşına girmek üzeredir. Mevcut yapı ile devam edecek kişi veya kişiler isterse devlet desteği alarak yurtdışına satış yolunu genişletebilirler. Biz LinkedIn aracılığı ile yurtdışında ki alıcılara ulaşmaya ve ihracat yapmaya çalıştık. Alacak kişi yine bu yolu devam ettirerek ileriyi hedefleyebilir. Biz bu markayı yani bebeğimizi, ortaklardan birisinin ülke değişikliği, kalan kişinin de devam etmek istememesi ve kamu çalışanı olması sebebiyle devredeceğiz.

Eğer sosyal medya fenomenleri, blogger vb arkadaşlarınız varsa ürün tanıtımı ve satışınızın çok daha iyi olacağına eminiz. Sosyal medyayı iyi kullanıp belli bir yere kadar getirdik bu işi ancak artık taşınma durumlarından dolayı devretmek zorundayız. Belirlediğimiz rakama böylesi bir işi kurmanız imkansızdır. Cilt bakım ürünlerinden oluşan ürünleri formülize edip satışa çıkarmak, bunlar için onay alıp ruhsatlandırmak başlıca uğraş ve gider olduğunu da eklemek isteriz. İş kurmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsattır.

85,000 TL TEKLİF VER
Rapor Et
Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler