SİLİKONLU İÇ CEPHE BOYASI TERRA

SATILIK
1/5
Büyüt

İLAN BİLGİLERİ

  • Konya
  • Selçuklu
  • Ferhuniye Mah
  • İlan Numarası 605.333.943
  • Türü İç Cephe Boyası
  • Durum Sıfır

İLAN AÇIKLAMASI

TANIM: Stiren akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, su bazlı, silikon esaslı, ipeksi mat, yüksek örtücülüğe sahip, tam silinebilir, anti bakteriyel özellikte dekoratif amaçlı iç cephe duvar boyasıdır.

ÖZELLİKLER: ALBERA TERRA su bazlı, silikon esaslı, ipeksi mat, yüksek örtücülüğe sahip, tam silinebilir, anti bakteriyel özellikte dekoratif amaçlı iç cephe duvar boyasıdır.
Uygulandığı yüzeye mükemmel yapışır. Kabarma ve dökülme yapmaz. İçerdiği silikon sayesinde silinebilir ve neme karşı dayanıklıdır. Yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir.
Yüzeylerde mantar ve küf oluşumunu engeller.

UYGULAMA ALANLARI: ALBERA TERRA her türlü iç cephe mineral yüzeyler, sıva, alçı sıva, alçı plaka gibi duvar alanlarında güvenle kullanılabilir.

UYGULAMA ŞEKLİ: ALBERA TERRA uygulaması yapılacak olan yüzeyler kuru, temiz, sağlam ve tozdan arındırılmış olmalıdır. Yüzeyde bulunan kabarmış ve/veya
gevşek alanlar mutlaka raspalanıp yüzey hazırlığı yapılmalıdır. Yüzeydeki yağ, is, pas ve kirli alanlar mutlaka uygulama öncesi uygun malzemeler ile temizlenmelidir.
Boyama işlemi yapılacak eski yüzeylerde ALBERA TRANS ASTAR ya da ALBERA DECOSENSE PRO ASTAR, alçı sıvalı, macun çekilmiş ya da yüksek emiciliğe sahip
yüzeylerde ALBERA BOND ASTAR kullanılması önerilir. Uygulama esnasında yüzey ve ortam sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir.
Uygulama 2 kat şeklinde ve katlar arasında minimum 6 saat bekleyerek fırça, rulo veya püskürtme yöntemi ile yapılabilir. Kullanılan aletler su ile temizlenebilir.

İNCELTME: Su ile hacimsel olarak %25 oranında inceltilmelidir (20 Kg ambalaj için yaklaşık 3 litre su). Mutlaka temiz su kullanılmalıdır.

KURUMA SÜRESİ: (20°C sıcaklık, %65 bağıl nem ortamında) Dokunma kuruma süresi 1 saat, ikinci kat boya uygulama süresi 6 saat, tam kuruma süresi 24 saattir.
Tam kuruma süresi boyunca uygulama donma şartlarından korunmalıdır. Tam silinebilir özelliğini kazanması için uygulama yapıldıktan sonra minimum 15 gün süre geçmelidir.

SARFİYAT: Uygulama yapılan yüzeyin tipine, emiciliğine ve ortam koşullarına bağlı olarak 1 kg ile tek katta 7-10 m², çift katta 5-7 m² alan boyanabilir.

DEPOLAMA KOŞULLARI: Direkt güneş ışığı almayan alanlarda, ortam sıcaklığı +5°C ile +30°C arasında olan ortamda ağzı açılmamış ambalajlar 2 yıl depolanabilir.
Depolama yapılan ortam mutlak suretle dondan korunmalıdır. Kapağı açılmış ve inceltme yapılmamış ürünler, kapakları sıkıca kapatılarak depolanabilir.

AMBALAJ: 20 Kg, 10 Kg, 3,5 Kg kova.

TEHLİKE UYARILARI
R22 - Yutulduğunda zararlıdır.
R43 - Deri ile temas etmesi halinde alerji yapabilir.
R51 - Sudaki organizmalar için toksiktir.
R66 - Tekrarlanan maruz kalmalarda deride kuruluğa ve çatlaklara neden olabilir.

GÜVENLİK UYARILARI
S2 - Çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza edin.
S24/S25 - Göz ve deri ile temasından sakının.
S26 - Göz ile temasında bol suyla yıkayın.
S28 - Deri ile temasında su ve sabunla yıkayın.
S29 - Kanalizasyona boşaltmayın.
S64 - Yutulması halinde ağzı bolca su ile yıkayın. (kişinin bilinci yerinde ise)

Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler