TELSİZİ KİRALAMA

KİRALIK
1/4
Büyüt

İLAN BİLGİLERİ

  • İstanbul - Anadolu
  • Kartal
  • Orhantepe Mah
  • İlan Numarası 620.222.838

İLAN AÇIKLAMASI

Firmamız Türkak onaylı TSE 13100 Hizmet yeri yeterlilik belgesi ve İSO 9001 : 2015 ve OHSAS 18001 : 2007 İş sağlığı ve güvenliği standartlarında Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumundan yetkilendirilmiş firma olarak Sorunsuz, doğru ürün ve doğru fiyat politikası ile telsiz kiralama hizmeti sunar. kısa veya uzun süreli telsiz kiralama hizmetimizle  hızlı ve etkin bir şekilde iletişim sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Kiralamış olacağınız tüm telsizler günün teknolojik koşulları içerisinde haberleşme ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde yapabilmenizi sağlayacak donanım özelliklerini kapsıyor olacaktır. Sözleşme kapsamında kiralamış olduğunuz tüm telsiz cihazlarının, telsiz kulaklık ,telsiz aksesuar ve telsiz şarj ünitelerinin arıza takibi telsiz teknik servis ekibimiz tarafından yapılacaktır.

Uzun dönem telsiz kiralama ; firmamız uzun dönem kurumsal telsiz kiralama sistem modelinde müşterilerimize uygun başlangıç maliyetiyle telsiz ürünlerinde kiralama ve destek hizmeti vermektedir. Sözleşme kapsamında kiralamış olduğunuz telsizin arızalanması durumunda arızalı telsiz yerine yeni el telsizi verilerek süreçten etkilenmeden çalışmanıza devam ediyor olacaksınız.

Marmara İletişim Elektronik Ltd; Firmamızın telsiz kiralamada kullandığı telsiz modelleri aşağıda resimleri sunulan ürünlerden olup kullanım amacınıza göre ürün belirlendikten sonra size uygun model tavsiye edilip kiralama yapılmaktadır.

Cep telefonuna benzeyen telsiz kullanımı, taşıması çok kolay, ince, hafif ve küçük bir model olup size kullanım rahatlığı sağlayacaktır.

Kullanım amacınıza uygun farklı kategorideki telsiz çeşitlerimizle sizlere telsiz kiralama hizmetini doğru fiyat ve hizmet ile sunmaktan mutluluk duyarız.

Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler