3x7 21m 2 Oda ful orjinal sandiwich panelden wc duş lavabo mutfak soba yakılabilir

DİĞER
1/25
Büyüt
14,500 TL ARA TEKLİF VER

İLAN BİLGİLERİ

  • İstanbul - Avrupa
  • Çatalca
  • Çiftlikköy Mah
  • İlan Numarası 605.013.536
  • Durum Sıfır

İLAN AÇIKLAMASI

SİZ HAYAL EDİN BERABER TASARLAYALIMM..



300x700 21m2 konteynerlarımızın ihtiyaca göre iki odalı, wc duşlu, mutfaklı çeşitlerini dilediğiniz gibi sizde sahip olabilirsiniz. Türkiye'nin her yerine özel konteyner ev ve ofis konteynerler, deprem konteyneri, inşaat ve şantiyeler için ofis, çalışma odası, yatakhane, yemekhane, tuvalet banyo mutfak, gibi değişik uygulamalara sahip farklı projelerde üretim yapmaktayız.



3*7 21m² Yaşam konteynerımızın;



ALT TABAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:



Alt şasede 40*60 2mm profil kullanılmakta olup, konteynerın aşağı doğru esnemesini minimize etmek için 52cm ara ile ara kayıtlar atılmaktadır. Şase profili üzerine 16mm ATERMİT marka betopan kullanılmaktadır. Betopan üzerine parke desenli mineflo ile kaplanmaktadır. Mineflo yıkanabilen şişme yapmayan bir üründür.



DUVAR PANEL OZELLİKLERİ:



Duvarlarda ANADOLU PANEL marka ORİJİNAL SANDWİCH PANEL kullanılmaktadır. SANDWİCH PANEL özelliği iki sac arası mukavemeti 16 DANSİTİ olan 4cm EPS köpük olmasıdır. EPS köpük, yanmaz özellikli strafor türüdür. İç ve dış duvarlarda belirtmiş olduğumuz sacların özelliği fırınlanmış boya ve galvaniz sacdan olmasıdır. Bu nedenle paslanmaz özelliğe sahiptir. Panellerimiz kesinlikle el yapıştırması değil fabrikasyon üründür. İçerisinde soba yakılabilir.



TAVAN ÖZELLİKLERİ:



İç yaşam alanında PVC lambiri üzerinde 20*40 2mm profilden kar yükü tasiyabilmesi için şase oluşturulmaktadır. Şasenin üzerine boydan boya yalıtım için İZOCAM marka taş yünü serilmektedir. Taş yününün üzeri de 0.50 mm sacdan oluklu trapez çatı sacı ile kapatılmaktadır. Oluklar suyu dört köşedeki gizli yağmur oluklarına taşır ve aşağı doğru tahliye etmektedir.



EKSTRA OLARAK CİFT ÇAM ISI CAM ÇELİK KAPI SİNEKLİK KORKULUK MUTFAK ÜST DOLABI FRANSIZ CAMLAR ISTENILEN ÖLÇÜDE YAPILABILIR....
SOBA YAKILABILEN TEK ÜRÜNDÜR.



!!!!!!!!!! ÜRETİM YERİMİZ KOCAELİ GEBZEDE DİR.



TÜRKİYENİN HER YERİNE TESLİMAT MEVCUTTUR..



İLETİŞİM
ŞEVKİ ARMAĞAN
0553 742 1903

NESLİHAN ARMAĞAN

0542 749 87 19

14,500 TL TEKLİF VER
Rapor Et
Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler