OFİS PERDESİ KONYA STOR PERDE STOR ZEBRA PERDE DE KAMPANYA MUTFAK PERDESİ ÇEŞİTLERİ

DİĞER
1/23
Büyüt

İLAN BİLGİLERİ

  • Konya
  • Selçuklu
  • Musalla Bağları Mah
  • İlan Numarası 606.765.713
  • Tipi Stor Perde
  • Toplu Satış Var
  • Adet 100
  • Durumu Sıfır

İLAN AÇIKLAMASI

EV VE OFİSLERİNİZE STOR VE ZEBRA PERDEDE KAMPANYA



ÜCRETSİZ KEŞİF

PİYASA FİYATI 75 TL YERİNE 59.9 TL/m2


• Ucuz seri polyester kumaştan üretilmiş ürünlerle karıştırmayınız. Orjinal Bambu serisi Brillant kumaştan üretilmiştir.

• Ürünün kutusundan kolay tavan ve korniş montaj parçaları ve çozuk kilidi çıkmaktadır.


• *Orjinal Brillant Bambu serisi yüksek kalite, leke tutmayan, güneşe dayanıklı kumaş ve Alüminyum kasa





BAMBU ZEBRA PERDE NEDİR?

ZEBRA PERDELER, Stor perdelerden daha sonra imal edilmeye başlanmış ve stor perdelerin evde, ofiste ışık alabilmesi için sürekli olarak yukarı çekilmesi işlemini ortadan kaldırmak ve bir nebze de olsa tül perde görünümü sağlamak amacı ile imal edilmiş çift katlı bir kısmı tül bir kısmı kumaş olarak üretilen ürünlerde yapılan perdelerdir.

Zebra perde son zamanlarda trendi yükselen bir mekanizmalı perde çeşididir. Zebra perde, ince ve dolgulu dokumanın çizgi halinde sıralanması nedeniyle bu ismi almıştır. Bir tarafı sabit bir tarafı hareketli çift kat kumaşın mekanizma üzerinde hareket ederek görüntüyü açma kapama mantığıyla çalışmaktadır.

Bambu ağacı uzun yıllardan beri tekstil sektöründe pek çok farklı ev eşyası üzerinde kullanılan, sağlıklı, nefes alabilen ve doğal bir malzeme olması niteliğini taşımaktadır. Bambu ile üretilen perdeler bir evde bambunun kullanılacağı en uygun üründür. Zebra perdelerin tül ve güneşlik olarak kullanılabilmesi ve bambunun da işin içine girmesi evlerde spor ve doğal bir görüntü yakalamanıza imkan vermektedir.

Perde Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Perde seçimi yapmaya karar verdiğinizde tercihlerinizi en çok görünen renklere göre değil de en az bulunan renklere göre tercih etmelisiniz. Örneğin koltuğunuzun rengi mavi ve siz bu koltuklarda kırlentleri ve dekorasyon yastıklarını pudra tonlarında tercih ettiyseniz perdelerinizi de pudra tonlarında tercih etmeniz evinizde çok hoş bir hava yakalamanıza neden olacaktır.



Stor perde:

Fiyat bakımından en ekonomik perde modelidir. Şirketler genel kullanım alanlarında sade ve şık bir görünüme sahip olmasından dolayı stor perdeyi tercih etmektedir. Ağırlıklı olarak idari kısımlar, genel kullanım alanları, ofis katları gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Zebra Perde

Zebra perde stor perde kadar yoğun olarak kullanılan bir perde modelidir. Modeli itibariyle iki kat kumaştan üretildiğinden hem tül hemde güneşlik amacıyla kullanılmaktadır.

İki kat kumaştan üretildiğinden stor perde ile arasında %50 fiyat farketmektedir. Genellikle üst düzey yönetici odalarında, müşteri karşılama lobilerinde ve şirketin genel görünüm alanlarında tercih edilmektedir.

CEREN PERDE OLARAK PERDE SEÇİMİNDE SİZLERE İSTEDİĞİNİZ PERDEYİ EN UYGUN FİYATLARA SİZLERE TEMİN ETMEK GAYEMİZDİR.


Ürünlerimiz size gönderilmeden önce üretim aşamasında tüm testlerden geçirilmektedir. Sorunsuz ve eksiksiz olarak gönderilmektedir. Zebra perde, duvara ve kornişe montaj aparatları ve çocuk kilidi kutudan çıkmaktadır..

Tüm zebra perdelerimizde kullanılan malzeme ve kumaşlar OEKO-TEX® Standard 100 sertifikasına sahiptir. Uzun yıllar dayanan kalın ve kaliteli kumaştan üretilmiştir. Hiçbir zararlı veya kanserojen kimyasal içermez. Koku ve leke tutmaz. Kolay silinir ve temizlenir. Nemli ve yumuşak bir bezle kolayca silebilirsiniz. Lütfen makinada yıkamayınız ve kurutma makinasında kurutmayınız.

Yüksek kalite zebra perde ile evinizin ve odanızın şıklığı ortaya çıkacaktır. Uzun yıllar zevkle kullanabilirsiniz. Mikro petekli kumaş dokusu yıllarca bozulmadan ve özelliğini yitirmeden odanızı süsler. Hem güneşlik hem tül perde özelliği ile tek perde ile çok şık bir görüntü oluşturur.

CEREN PERDE SİSTEMLERİ 7 / 24 SAAT ARAYABİLİRSİNİZ.

SOSYAL MEDYADAN BİZİ TAKİP EDİN

Facebook: konya ceren perde

instegram: konya ceren perde

www.cerenperde.com


KONYA OFİS PERDESİ, MERAM OFİS PERDESİ,SELÇUKLU OFİS PERDESİ, KONYA STOR PERDE SELÇUKLU STOR PERDE MERAM STOR PERDE KARATAY STOR PERDE

Anasayfa Kategoriler İlanlar Ücretsiz İlan Verenler
Popüler Kategoriler